Funchose su midijomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Funchose su midijomis

Funchoza neturi ryškaus skonio, todėl puikiai dera su bet kokiu maistu. Stikliniai makaronai yra universalus garnyras. Jų dedama į salotas, karštuosius patiekalus ir užkandžius. Funchoza su midijomis gana paprasta ir greitai paruošiama. Jei midijos yra šaldytos, joms išvirti keptuvėje prireiks daugiau laiko. Jei mėgstate aštrius ir sodrius patiekalus, pagal skonį įberkite prieskonių ir aštrių raudonųjų pipirų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchose su midijomis Žingsnis 1
Filerijas užpilkite 6-8 min. verdančiu vandeniu. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.

Žingsnis 2

Funchose su midijomis Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Pakepinkite česnaką aliejuje 2-3 minutes. Į keptuvę sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite daržoves 3-4 minutes ant vidutinės ugnies nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Funchose su midijomis Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite prieskonius ir sojų padažą. Sudėkite midijas ir maišydami kepkite 6-8 minutes. Sudėkite funchozą. Išmaišykite ir palikite keptuvėje 2-3 minutes. Prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos