Publikavimo data: 2024-04-01
Funchose su midijomis
Funchoza neturi ryškaus skonio, todėl puikiai dera su bet kokiu maistu. Stikliniai makaronai yra universalus garnyras. Jų dedama į salotas, karštuosius patiekalus ir užkandžius. Funchoza su midijomis gana paprasta ir greitai paruošiama. Jei midijos yra šaldytos, joms išvirti keptuvėje prireiks daugiau laiko. Jei mėgstate aštrius ir sodrius patiekalus, pagal skonį įberkite prieskonių ir aštrių raudonųjų pipirų.
Žingsnis 1
Filerijas užpilkite 6-8 min. verdančiu vandeniu. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Pakepinkite česnaką aliejuje 2-3 minutes. Į keptuvę sudėkite morkas ir svogūnus. Kepkite daržoves 3-4 minutes ant vidutinės ugnies nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Į keptuvę suberkite prieskonius ir sojų padažą. Sudėkite midijas ir maišydami kepkite 6-8 minutes. Sudėkite funchozą. Išmaišykite ir palikite keptuvėje 2-3 minutes. Prieš patiekdami šiek tiek atvėsinkite.
Kategorijos