Funchose su veršiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Funchose su veršiena

"Veus" vakarienėje yra daug baltymų.
Gaminimo laikas
145 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Funchose su veršiena Žingsnis 1
Išvirus veršieną virkite 2 valandas.

Žingsnis 2

Funchose su veršiena Žingsnis 2
Supjaustykite virtą veršieną, raudonąją papriką, morkas ir užpilkite per sietelį perkoštu veršienos sultiniu. Išmaišykite ir palikite 10 minučių troškintis po dangčiu.

Žingsnis 3

Funchose su veršiena Žingsnis 3
Sudėkite šaldytas šparagines pupeles, druską, prieskonius ir sojų padažą, viską išmaišykite, vėl uždenkite ir palikite troškintis dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Funchose su veršiena Žingsnis 4
Nedelsdami užvirinkite vandenį ir 6 min. užpilkite makaronus, kad, kai bus paruoštos pupelės, jos taip pat būtų paruoštos.

Žingsnis 5

Funchose su veršiena Žingsnis 5
Kai makaronai bus paruošti, sudėkite juos į patiekalą, gerai išmaišykite, jei reikia, pagardinkite druska ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, mažo kaloringumo, sala, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, terijakio padažo patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, makaronai su česnakais

Kategorijos