Publikavimo data: 2024-04-01
Funchose su vištiena
Siūlome pasigaminti skanių ir neįprastų salotų - funchoza su vištiena. Tai labai populiarus Azijos virtuvės patiekalas. Jį sudaro skaidrūs makaronai, sojų padažas, prieskoniai, morkos ir kitos daržovės. Funchozai su vištiena rinkitės šviežią filė. Ji turi būti elastinga, greitai atgauti formą po spaudimo, taip pat maloniai kvepėti. Ruošdami vištienos funchozą namuose sugaišite ne daugiau kaip 20 minučių. Tačiau patiekalas bus toks pat skanus kaip ir restorane. Toliau žingsnis po žingsnio sužinosite, kaip pagal mūsų receptą paruošti vištienos funchoza su krūtinėlėmis.
Žingsnis 1
Paruoškite makaronus. Sudėkite juos į dubenį ir užpilkite 1 litru verdančio vandens. Palikite pastovėti 5-7 minutes. Po to makaronus nusausinkite sietelyje.
Žingsnis 2
Apkepkite filė. Keptuvę statykite ant kaitlentės. Įpilkite augalinio aliejaus ir sudėkite vištieną. Maišydami kepkite 3 minutes, kol pabals. Sudėkite česnaką ir išmaišykite mentele. Patarimas: kad nesugadintumėte nepridegančios keptuvės, naudokite silikoninę arba plastikinę mentelę.
Žingsnis 3
Į tą pačią keptuvę suberkite morkas.Maišydami kepkite 3 minutes. Po to sudėkite saldžiąją papriką. Kepkite dar 2 minutes. Kai paprika suminkštės, į keptuvę sudėkite šviežią agurką. Maišydami kepkite 1 minutę.
Žingsnis 4
Įpilkite acto, sojų padažo, druskos ir maltų pipirų. Išmaišykite. Patarimas: kadangi sojų padažas yra sūrus, druskos įberkite atsargiai, kad patiekalas nebūtų per sūrus.
Žingsnis 5
Pereikite prie paskutinio gaminimo etapo. Į mišinį sudėkite išvirtus makaronus. Išmaišykite ir maišydami kepkite dar minutę. Išjunkite ugnį. Skani ir soti vakarienė paruošta!
Kategorijos