Publikavimo data: 2025-08-17
Funchose su vištiena
Netrivialus skonis kartu su greitu pasirengimu.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Kepkite ant mažos ugnies, kol beveik iškeps.
Žingsnis 3
Paskrudinkite pupeles ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Sumaišykite pupeles ir krūtinėlę.
Žingsnis 5
Funchozą užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes.
Žingsnis 6
Po to funchozą išverčiame į durklą.
Žingsnis 7
Į krūtinėlę ir pupeles įdedame funchozos.
Žingsnis 8
Įpilkite 3 valgomuosius šaukštus sojų padažo, 200 g verdančio vandens, pagal skonį įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Troškinkite ant mažos ugnies, kol išvirs. Kai skystis išvirs, patiekalas bus visiškai paruoštas.
Kategorijos