Publikavimo data: 2025-08-18
Funchose su vištiena, daržovėmis ir sezamais
"Funchoza" - neutralaus skonio stikliniai makaronai, puikiai sugeriantys prieskonių skonį, derinami su daržovėmis ir mėsa. Šiandien gaminsime funchozą su daržovėmis, vištiena ir sezamo sėklomis. Šis Azijos virtuvėje populiarus patiekalas ruošiamas paprastai ir greitai, o gaunasi skanus, sultingas ir apetitiškas.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Į keptuvę įpilkite šiek tiek vandens, sudėkite vištienos gabalėlius, troškinkite 5 minutes, pasūdykite.
Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite kubeliais, o morką sutarkuokite. Sutarkuokite cukiniją.
Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite svogūnus ir morkas. Viską kartu troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite cukiniją ir troškinkite dar 20 minučių, kol daržovės išvirs.
Žingsnis 6
Kol daržovės ir mėsa verda, funchozą 10 minučių užpilkite verdančiu vandeniu. Tuomet nusausinkite nuvarvintame sietelyje, kad vanduo nubėgtų.
Žingsnis 7
Į keptuvę su daržovėmis ir mėsa perkelkite funchozą, išmaišykite ir sudėkite česnaką.
Kategorijos