Publikavimo data: 2025-08-20
Funchose su vištiena ir daržovėmis
Paprastas, bet beprotiškai skanus funchoza su vištiena ir daržovėmis receptas nepaliks abejingų Azijos virtuvės mėgėjų.
Žingsnis 1
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais arba griežinėliais, marinuokite sojų padaže ir terijakio padaže. santykiu 1:1 valgomasis šaukštas. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 2
Nulupkite daržoves ir supjaustykite šiaudeliais, bet ne smulkiai.
Žingsnis 3
Marinuotą vištieną kepkite ant didelės ugnies su trupučiu saulėgrąžų aliejaus, kol taps auksinės spalvos. Išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 4
Toje pačioje keptuvėje kepkite daržoves, kol jos bus pusiau paruoštos. Apie 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Į daržoves sudėkite vištieną ir troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 6
Išimkite funchozą iš pakelio, įdėkite į puodą ir 5 minutes užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 7
Nuplaukite funchozą šaltu vandeniu ir sudėkite į keptuvę.
Žingsnis 8
Į vištieną ir daržoves įmaišykite funchozą, supilkite terijakio padažą ir dar kartą viską gerai išmaišykite.
Kategorijos