Publikavimo data: 2024-04-01
Funchose su vištiena ir grybais
"Funchoza" tinka tiek salotoms, tiek pagrindiniams patiekalams. Stikliniai makaronai puikiai dera su bet kokiais maisto produktais ir prieskoniais. Pavyzdžiui, funchozą galite gaminti su vištiena, grybais ir grietinėle. Šie ingredientai puikiai papildo vienas kitą, o daržovės patiekalą padaro sultingą ir gaivų. Kad skonis būtų aštrus ir sodrus, galite įdėti česnako, vištienos prieskonių ir sojų padažo. Prieskonius dėkite pagal savo skonį, o sojų padažą galima pakeisti terijakio padažu.
Žingsnis 1
Filerijas užpilkite 6-8 min. verdančiu vandeniu. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną - pusžiedžiais. Dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite 3-4 minutes, kol taps skaidrūs. Stambiai supjaustykite grybus ir sudėkite į keptuvę. Kepkite 5-6 minutes, kol iš grybų išgaruos sultys. Grybų sultis nuvarvinkite į dubenėlį ir įpilkite į patiekalą, kad pagardintų skonį.
Žingsnis 3
Sudėkite vištieną į keptuvę ir maišydami kepkite 5 minutes. Sudėkite funchozą, sojų padažą ir grietinėlę. Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į vištieną. Pabarstykite vištienos prieskoniais, apšlakstykite grybų sultimis, gerai išmaišykite ir troškinkite 5-6 minutes. Vištieną ir grybų funchozą sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite sviestu.
Kategorijos