Publikavimo data: 2024-09-17
Funchose su vištiena ir ryškiomis daržovėmis
Tai mėgstamiausias mūsų šeimos patiekalas, gaminu jį kartą per savaitę. Receptas paprastas, jį gali įveikti net pradedantysis.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, o morkas - šiaudeliais.
Žingsnis 2
Paprikas taip pat supjaustykite griežinėliais ir sudėkite daržoves į keptuvę.
Žingsnis 3
Kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol daržovės suminkštės.
Žingsnis 4
Daržoves atidėkite į šalį, o nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną kepkite atskirai ant didelės ugnies, kol taps auksinė.
Žingsnis 5
Funchozos nereikia virti, tiesiog įdėkite ją į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 5-7 minutes, tada perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 6
Sudėkite paruoštą mėsą, daržoves ir funchozos padažą į funchozą.
Kategorijos