Publikavimo data: 2024-04-02
Funchoza kreminiame padaže
"Funchoza" su grietinėle labai lengva paruošti namuose. Šis receptas tinka sočiai vakarienei. Funchoza gerai sugeria visus prieskonius ir dera su mėsa, daržovėmis ir jūros gėrybėmis. Paprastai stikliniai makaronai ruošiami su sojų padažu arba terijakio padažu, tačiau šį patiekalą galite gaminti ir su grietinėle. Dėl jų vištiena ir daržovės tampa minkštos ir švelnios. Riebalų kiekį grietinėlėje rinkitės pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite funchoza makaronus. Makaronus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 6-8 minutes. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Pradėkite gaminti maistą. Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Sudėkite svogūną į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite 3-5 minutes. Supjaustykite paprikas, sudėkite į keptuvę ir kepkite dar 3-5 min.
Žingsnis 3
Paruoškite vištieną. Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais ir siųskite į keptuvę su daržovėmis. Maišydami troškinkite 5-6 minutes. Pagardinkite druska, įpilkite grietinėlės ir uždenkite dangčiu. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5-6 minutes.
Žingsnis 4
Paruoškite funchozą. Sudėkite į gilų dubenį su troškintomis daržovėmis ir vištiena, išmaišykite.
Kategorijos