Funchoza sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Funchoza sriuba

Vištienos sultiniai yra sveiki ir lengvai paruošiami. Paprastai jie verdami su bulvėmis arba makaronais. Vištienos sriubos su funchoza ir Pekino kopūstais receptas yra labai paprastas, o svarbiausia - patiekalas gaunasi mažai kaloringas. Kad sriuba būtų sotesnė, rinkitės blauzdas ir šlauneles. Vištienos krūtinėlė sriubą padarys dietinę. Į sriubą galite įdėti į dvi dalis perpjautą kietai virtą kiaušinį.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
45 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, sezamo sėklos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza sriuba Žingsnis 1
Pradėkite ruošti sriubą. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite vištieną ir virkite 30-40 minučių. Kai vanduo užvirs, jį pasūdykite.

Žingsnis 2

Funchoza sriuba Žingsnis 2
Kai vištiena išvirs, išimkite ją iš puodo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į vištienos sultinį ir virkite 7-10 minučių.

Žingsnis 3

Funchoza sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite Pekino kopūstus ir suberkite juos į puodą. Pabarstykite prieskoniais ir troškinkite dar 10 minučių. Prieš patiekdami į sriubą įdėkite pjaustytą vištieną. Patiekdami sriubą pagardinkite grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos