Publikavimo data: 2024-04-01
Funchoza sriuba
Vištienos sultiniai yra sveiki ir lengvai paruošiami. Paprastai jie verdami su bulvėmis arba makaronais. Vištienos sriubos su funchoza ir Pekino kopūstais receptas yra labai paprastas, o svarbiausia - patiekalas gaunasi mažai kaloringas. Kad sriuba būtų sotesnė, rinkitės blauzdas ir šlauneles. Vištienos krūtinėlė sriubą padarys dietinę. Į sriubą galite įdėti į dvi dalis perpjautą kietai virtą kiaušinį.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti sriubą. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite vištieną ir virkite 30-40 minučių. Kai vanduo užvirs, jį pasūdykite.
Žingsnis 2
Kai vištiena išvirs, išimkite ją iš puodo ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į vištienos sultinį ir virkite 7-10 minučių.
Žingsnis 3
Supjaustykite Pekino kopūstus ir suberkite juos į puodą. Pabarstykite prieskoniais ir troškinkite dar 10 minučių. Prieš patiekdami į sriubą įdėkite pjaustytą vištieną. Patiekdami sriubą pagardinkite grietine.
Kategorijos