Publikavimo data: 2024-01-17
Funchoza su agurkais ir pipirais receptas
Funchoza salotos su agurkais ir pipirais paruošiamos greitai, o jų receptas labai paprastas. Šis patiekalas tinka ir šventiniam stalui, ir įprastiems pietums. Lengvos ir mažai kaloringos. Tačiau sotūs ir pikantiško skonio. Šios salotos tinka prie bet kokios mėsos. Kad patiekalas būtų aštresnis, galite įdėti daugiau česnako, raudonųjų pipirų ir mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 1
Patogiai sudėkite visus maisto produktus. Pasiruoškite korėjietišką tarkavimo tarką arba įprastą tarką, durklą ir du gilius indus.
Žingsnis 2
Paruoškite funchoza makaronus. Makaronus 6-8 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.Jei norite, funchozą galite supjaustyti griežinėliais.
Žingsnis 3
Pradėkite ruošti salotas. Agurkus sutarkuokite korėjietiška tarka. Nulupkite paprikas nuo sėklų ir supjaustykite mažesniais griežinėliais. Nulupkite česnaką ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Sudėkite daržoves į gilų dubenį, sumaišykite ir pagardinkite trupučiu druskos. Į dubenį su daržovėmis sudėkite funchozą. Salotas užpilkite obuolių actu, sojų padažu, aliejumi ir išmaišykite. saikingai pasūdykite. Sojų padažas suteiks salotoms sodrų skonį, o per didelis druskos kiekis gali sugadinti patiekalą.
Žingsnis 4
Norėdami įspūdingai patiekti, sudėkite paprikų ir agurkų funchozą į gražią lėkštę ir pabarstykite smulkintais žalumynais.
Kategorijos