Funchoza su agurkais ir pipirais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-17

Funchoza su agurkais ir pipirais receptas

Funchoza salotos su agurkais ir pipirais paruošiamos greitai, o jų receptas labai paprastas. Šis patiekalas tinka ir šventiniam stalui, ir įprastiems pietums. Lengvos ir mažai kaloringos. Tačiau sotūs ir pikantiško skonio. Šios salotos tinka prie bet kokios mėsos. Kad patiekalas būtų aštresnis, galite įdėti daugiau česnako, raudonųjų pipirų ir mėgstamų prieskonių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
38 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza su agurkais ir pipirais receptas Žingsnis 1
Patogiai sudėkite visus maisto produktus. Pasiruoškite korėjietišką tarkavimo tarką arba įprastą tarką, durklą ir du gilius indus.

Žingsnis 2

Funchoza su agurkais ir pipirais receptas Žingsnis 2
Paruoškite funchoza makaronus. Makaronus 6-8 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.Jei norite, funchozą galite supjaustyti griežinėliais.

Žingsnis 3

Funchoza su agurkais ir pipirais receptas Žingsnis 3
Pradėkite ruošti salotas. Agurkus sutarkuokite korėjietiška tarka. Nulupkite paprikas nuo sėklų ir supjaustykite mažesniais griežinėliais. Nulupkite česnaką ir supjaustykite stambiais gabalėliais. Sudėkite daržoves į gilų dubenį, sumaišykite ir pagardinkite trupučiu druskos. Į dubenį su daržovėmis sudėkite funchozą. Salotas užpilkite obuolių actu, sojų padažu, aliejumi ir išmaišykite. saikingai pasūdykite. Sojų padažas suteiks salotoms sodrų skonį, o per didelis druskos kiekis gali sugadinti patiekalą.

Žingsnis 4

Funchoza su agurkais ir pipirais receptas Žingsnis 4
Norėdami įspūdingai patiekti, sudėkite paprikų ir agurkų funchozą į gražią lėkštę ir pabarstykite smulkintais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos