Funchoza su baklažanais, morkomis ir paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Funchoza su baklažanais, morkomis ir paprikomis

Frunchosa - tai krakmoliniai arba stikliniai makaronai. Jos sudėtis gana naudinga, joje esantys vitaminai saugo mūsų organizmą nuo infekcijų ir stiprina nervų sistemą. O derinant su baklažanais tai tampa labai skaniu ir visaverčiu patiekalu visai šeimai. Makaronus virkite tik šiek tiek, ne ilgiau kaip 5 minutes.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Funchoza su baklažanais, morkomis ir paprikomis Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite pusžiedžiais, morkas supjaustykite batonais ir sudėkite kepti į įkaitintą aliejų gilioje keptuvėje.

Žingsnis 2

Funchoza su baklažanais, morkomis ir paprikomis Žingsnis 2
Baklažanus supjaustykite apvaliais griežinėliais, apkepkite, suberkite prieskonius ir smulkiai supjaustytą česnaką. Į keptuvę grąžinkite paprikas ir morkas, viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Funchoza su baklažanais, morkomis ir paprikomis Žingsnis 3
Makaronus virkite 5 minutes, nusausinkite, sudėkite į keptuvę, supilkite sojų padažą ir pašildykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, mažo kaloringumo, sala, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, terijakio padažo patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, makaronai su česnakais

Kategorijos