Publikavimo data: 2024-05-19
Funchoza su jūros gėrybėmis ir daržovėmis keptuvėje wok
Funchoza - tai Azijos virtuvės patiekalas, kurį sudaro stikliniai makaronai su įvairiais prieskoniais. Makaronai čia gali būti gaminami kartu su daržovėmis, grybais, paukštiena, mėsa, žuvimi, jūros gėrybėmis ir pagardinami įvairiais padažais, todėl šį patiekalą galima laikyti visiškai universaliu. Funchoza su jūros gėrybėmis ir daržovėmis ant wok keptuvės yra labai sotus ir skanus patiekalas, kuris paįvairins vakarienę, suteikdamas jai azijietiškų natų.
Žingsnis 1
Sumaišykite jūros gėrybes su sojų padažu ir palikite marinuotis. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką pertrinkite per specialų presą, morkas ir pipirus supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Išvirkite stiklinius makaronus. Pačių makaronų virti nereikia, todėl tiesiog užpilkite juos verdančiu vandeniu ir palikite 4-5 minutėms, tada iš karto nusausinkite juos sietelyje ir, jei reikia, perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Keptuvėje wok įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite svogūną ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą, tada suberkite morkas, dar šiek tiek pakepinkite, sudėkite pipirus ir česnaką, viską sumaišykite ir kepkite ant silpnos ugnies 4-5 minutes, kad daržovės suminkštėtų.
Žingsnis 4
Į keptuvę su daržovėmis suberkite paruoštą funchozą, sudėkite marinuotas jūros gėrybes ir sojų padažą. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, viską išmaišykite ir virkite dar minutę.
Kategorijos