Publikavimo data: 2024-06-16
Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis
Funchoza - tai azijietiški makaronai, gaminami iš šparaginių pupelių vaisių. Funchozą labai malonu gaminti - kelios minutės ir ji paruošta. Funčozą geriausia patiekti pietums, toks patiekalas subalansuotas baltymais, riebalais ir angliavandeniais, jame nėra nieko nereikalingo. Funchoza reiškia makaronus, tačiau jie yra labai lengvi ir mažai kaloringi, todėl funchoza gali sau leisti kiekvienas, net jei laikotės dietos ar tinkamos mitybos. Kaip priedą galite patiekti jūros gėrybių, žalumynų ir šviežių daržovių. Jūros gėrybių sudėtį ir kiekį galima "pakoreguoti" pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Nuvalytas daržoves susmulkinkite, paprikas supjaustykite griežinėliais, svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas supjaustykite apskritimais, česnakus pertrinkite per česnakų presą.
Žingsnis 2
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite daržoves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir kepkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite jūros gėrybes, šiek tiek pakepinkite.
Žingsnis 4
Funchozą 5-6 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite makaronus į keptuvę su daržovėmis ir jūros gėrybėmis. Gerai išmaišykite ir supilkite sojų padažą.
Žingsnis 5
Palikite jūros gėrybių funchozą 10-15 minučių ir galite patiekti, skanu tiek karštą, tiek šaltą.
Kategorijos