Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis

Funchoza - tai azijietiški makaronai, gaminami iš šparaginių pupelių vaisių. Funchozą labai malonu gaminti - kelios minutės ir ji paruošta. Funčozą geriausia patiekti pietums, toks patiekalas subalansuotas baltymais, riebalais ir angliavandeniais, jame nėra nieko nereikalingo. Funchoza reiškia makaronus, tačiau jie yra labai lengvi ir mažai kaloringi, todėl funchoza gali sau leisti kiekvienas, net jei laikotės dietos ar tinkamos mitybos. Kaip priedą galite patiekti jūros gėrybių, žalumynų ir šviežių daržovių. Jūros gėrybių sudėtį ir kiekį galima "pakoreguoti" pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis Žingsnis 1
Nuvalytas daržoves susmulkinkite, paprikas supjaustykite griežinėliais, svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas supjaustykite apskritimais, česnakus pertrinkite per česnakų presą.

Žingsnis 2

Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis Žingsnis 2
Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite daržoves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir kepkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis Žingsnis 3
Į keptuvę su daržovėmis sudėkite jūros gėrybes, šiek tiek pakepinkite.

Žingsnis 4

Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis Žingsnis 4
Funchozą 5-6 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Nusausinkite ir sudėkite makaronus į keptuvę su daržovėmis ir jūros gėrybėmis. Gerai išmaišykite ir supilkite sojų padažą.

Žingsnis 5

Funchoza su jūros gėrybių kokteiliu ir daržovėmis Žingsnis 5
Palikite jūros gėrybių funchozą 10-15 minučių ir galite patiekti, skanu tiek karštą, tiek šaltą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos