Publikavimo data: 2024-04-02
Funchoza su kalmarais
Funchozos gimtinė laikoma Kinija. Funchoza su kalmarais yra viena iš aštrių salotų rūšių, tačiau pipirų kiekį galima reguliuoti pagal savo skonį. Funčosą su kalmarais ir daržovėmis gana paprasta paruošti: ingredientų yra minimaliai, o tokį patiekalą ne gėda dėti ant šventinio stalo. Funchoza su kalmarais tinka pietums ir vakarienei.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Sudėkite funchozą į gilų dubenį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 30-40 minučių. Nusausinkite per sietelį. Supjaustykite kalmarus juostelėmis.
Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Keptuvėje 5 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Sudėkite smulkintą papriką ir maišydami kepkite 5-8 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite kalmarų filo su kalmarais. Sudėkite kalmarus į keptuvę ir maišydami kepkite 3-5 minutes, tada sudėkite į funchozą. Supilkite sojų padažą ir ant vidutinės ugnies kepkite dar 5-7 minutes. Atvėsinkite salotas.
Žingsnis 4
Norėdami įspūdingai patiekti, sudėkite kalmarų filo su funchoza ant gražios lėkštės ir pabarstykite smulkintais krapais.
Kategorijos