Funchoza su kalmarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Funchoza su kalmarais

Funchozos gimtinė laikoma Kinija. Funchoza su kalmarais yra viena iš aštrių salotų rūšių, tačiau pipirų kiekį galima reguliuoti pagal savo skonį. Funčosą su kalmarais ir daržovėmis gana paprasta paruošti: ingredientų yra minimaliai, o tokį patiekalą ne gėda dėti ant šventinio stalo. Funchoza su kalmarais tinka pietums ir vakarienei.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza su kalmarais Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Sudėkite funchozą į gilų dubenį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 30-40 minučių. Nusausinkite per sietelį. Supjaustykite kalmarus juostelėmis.

Žingsnis 2

Funchoza su kalmarais Žingsnis 2
Apkepkite daržoves. Keptuvėje 5 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Sudėkite smulkintą papriką ir maišydami kepkite 5-8 minutes.

Žingsnis 3

Funchoza su kalmarais Žingsnis 3
Paruoškite kalmarų filo su kalmarais. Sudėkite kalmarus į keptuvę ir maišydami kepkite 3-5 minutes, tada sudėkite į funchozą. Supilkite sojų padažą ir ant vidutinės ugnies kepkite dar 5-7 minutes. Atvėsinkite salotas.

Žingsnis 4

Funchoza su kalmarais Žingsnis 4
Norėdami įspūdingai patiekti, sudėkite kalmarų filo su funchoza ant gražios lėkštės ir pabarstykite smulkintais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos