Publikavimo data: 2025-08-19
Funchoza su kiauliena ir daržovėmis sojų padaže
Ryškus, sultingas ir labai skanus Azijos virtuvės patiekalas. Funchoza su mėsa ir daržovėmis lengvai paruošiamas ir nereikalauja daug laiko. Patiekalą galima valgyti karštą arba šaltą.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite griežinėliais, o svogūną - pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite mėsą bei svogūnus.
Žingsnis 2
Ant vidutinės ugnies po dangčiu kepkite mėsą ir svogūną 7-10 minučių, kol apskrus, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Supjaustykite morkas ir raudonąją papriką griežinėliais. Sudėkite daržoves prie mėsos ir troškinkite uždengę dangčiu dar 10 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Supilkite sojų padažą, įberkite juodųjų pipirų ir džiovintų česnakų. Palikite daržoves troškintis padaže dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Pačioje pabaigoje sudėkite šviežias žoleles.
Žingsnis 6
Funchosas užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 8-10 minučių. Išmeskite makaronus į sietelį, perliekite šaltu vandeniu ir leiskite visiškai nusausėti.
Žingsnis 7
Sudėkite makaronus į mėsą ir daržoves, viską gerai išmaišykite, uždenkite ir palikite ant silpnos ugnies 2 min.
Kategorijos