Funchoza su krevetėmis sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Funchoza su krevetėmis sojų padaže

Italijoje tai makaronai, o Azijoje - funchoza. Jis taip pat vadinamas "stikliniais makaronais". Tradiciškai funchoza gaminama iš mung pupelių krakmolo. Tačiau dabar kai kurie gamintojai jį keičia bulvių, batatų ar net manijokų krakmolu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza su krevetėmis sojų padaže Žingsnis 1
Išvirkite funchozą. Ryžių makaronus išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje pagal rekomendacijas ant pakuotės.

Žingsnis 2

Funchoza su krevetėmis sojų padaže Žingsnis 2
Paruoškite krevečių ir daržovių pagrindą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Pakepinkite svogūną, kol taps auksinis. Sudėkite morkas ir cukinijas. Išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Supilkite 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo. Tuo tarpu 5 minutes virkite krevetes verdančiame vandenyje. Sudėkite krevetes į daržoves. Supilkite sojų padažą ir troškinkite dar 15 minučių.

Žingsnis 3

Funchoza su krevetėmis sojų padaže Žingsnis 3
Sudėkite makaronus ir krevečių bei daržovių mišinį. Sudėkite makaronus į krevečių ir daržovių mišinį. Virkite 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos