Publikavimo data: 2024-04-08
Funchoza su krevetėmis sojų padaže
Italijoje tai makaronai, o Azijoje - funchoza. Jis taip pat vadinamas "stikliniais makaronais". Tradiciškai funchoza gaminama iš mung pupelių krakmolo. Tačiau dabar kai kurie gamintojai jį keičia bulvių, batatų ar net manijokų krakmolu.
Žingsnis 1
Išvirkite funchozą. Ryžių makaronus išvirkite verdančiame pasūdytame vandenyje pagal rekomendacijas ant pakuotės.
Žingsnis 2
Paruoškite krevečių ir daržovių pagrindą. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Pakepinkite svogūną, kol taps auksinis. Sudėkite morkas ir cukinijas. Išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Supilkite 2 valgomuosius šaukštus sojų padažo. Tuo tarpu 5 minutes virkite krevetes verdančiame vandenyje. Sudėkite krevetes į daržoves. Supilkite sojų padažą ir troškinkite dar 15 minučių.
Žingsnis 3
Sudėkite makaronus ir krevečių bei daržovių mišinį. Sudėkite makaronus į krevečių ir daržovių mišinį. Virkite 2 minutes.
Kategorijos