Publikavimo data: 2024-03-31
Funchoza su morkomis
"Funchoza" salotos su morkomis yra nesudėtingas ir įprastas patiekalas. Jis pagaminamas per 30 minučių. Taigi, jei ant slenksčio pasibeldė svečiai ir neturite kuo jų pavaišinti, šis receptas - kaip tik tai, ko jums reikia. Į salotas pridėkite jau paruoštų korėjietiškų morkų, pirktų parduotuvėje, arba pasigaminkite patys. Tai visai nesudėtinga. Sumaišykite tarkuotas morkas su augaliniu aliejumi, actu ir prieskoniais, ir patiekalas paruoštas. Šiose salotose taip pat gerai dera bet kokios daržovės.
Žingsnis 1
Filerijas užpilkite 6-8 min. verdančiu vandeniu. Nusausinkite per sietelį ir nuplaukite vandeniu.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas, sudėkite į lėkštę, pasūdykite. Įpilkite acto ir korėjietiškų morkų prieskonių. Gerai išmaišykite, šiek tiek pamaišykite. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į įkaitintą keptuvę su 2 šaukštais aliejaus. Kepkite 5 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Svogūnus sudėkite į indą su morkomis. Supilkite aliejų ir česnako miltelius ir išmaišykite. Sudėkite į lėkštę ir dar kartą sumaišykite visus ingredientus. Atvėsinkite salotas ir palikite 1-2 valandas, kad pritrauktų. Prieš patiekdami supjaustykite agurką griežinėliais ir įdėkite į salotas.
Kategorijos