Funchoza su paprikomis ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Funchoza su paprikomis ir morkomis

"Funchoza" yra universalus produktas. Jis patiekiamas karštas ir šaltas. Stikliniai makaronai tinka salotoms, užkandžiams ir pagrindiniams patiekalams. Šiame recepte aprašoma, kaip greitai paruošti salotas iš funchozos, paprikų ir morkų. Mažai kaloringas patiekalas, kuris puikiai tinka besilaikantiems pasninko ir prižiūrintiems savo figūrą žmonėms. Salotų aštrumą ir pikantiškumą reguliuokite patys, pridėdami prieskonių, aštriųjų pipirų ir sojų padažo.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
25 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza su paprikomis ir morkomis Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir užpilkite funchozą. Po 6-8 minučių makaronus išimkite į sietelį ir nuplaukite po tekančiu vandeniu.

Žingsnis 2

Funchoza su paprikomis ir morkomis Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite agurką griežinėliais. Sudėkite daržoves į gilų dubenį ir supilkite funchozą.

Žingsnis 3

Funchoza su paprikomis ir morkomis Žingsnis 3
Papriką supjaustykite griežinėliais arba mažais strypeliais. Sudėkite į lėkštę. Įpilkite augalinio aliejaus, sojų padažo, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Salotas sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos