Publikavimo data: 2024-03-31
Funchoza su paprikomis ir morkomis
"Funchoza" yra universalus produktas. Jis patiekiamas karštas ir šaltas. Stikliniai makaronai tinka salotoms, užkandžiams ir pagrindiniams patiekalams. Šiame recepte aprašoma, kaip greitai paruošti salotas iš funchozos, paprikų ir morkų. Mažai kaloringas patiekalas, kuris puikiai tinka besilaikantiems pasninko ir prižiūrintiems savo figūrą žmonėms. Salotų aštrumą ir pikantiškumą reguliuokite patys, pridėdami prieskonių, aštriųjų pipirų ir sojų padažo.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir užpilkite funchozą. Po 6-8 minučių makaronus išimkite į sietelį ir nuplaukite po tekančiu vandeniu.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir supjaustykite agurką griežinėliais. Sudėkite daržoves į gilų dubenį ir supilkite funchozą.
Žingsnis 3
Papriką supjaustykite griežinėliais arba mažais strypeliais. Sudėkite į lėkštę. Įpilkite augalinio aliejaus, sojų padažo, druskos, pipirų ir gerai išmaišykite. Salotas sudėkite į lėkštę.
Kategorijos