Publikavimo data: 2024-04-02
Funchoza su vištiena ir agurkais
Funchoza su vištiena ir agurkais - tai azijietiškas patiekalas iš krakmolingų makaronų su mėsa, daržovėmis ir prieskoniais. Kartais tokie makaronai vadinami "stikliniais makaronais". Gaminant produktas tampa skaidrus ir įgauna recepte esančių daržovių ir prieskonių - morkų, paprikų, sojų padažo, prieskonių - spalvą. Funchoza gali būti patiekiami karšti arba šalti. Iš šaltų makaronų gaminamos salotos, kurios yra puikus šaltas užkandis net po kelių dienų.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite. Mėsą supjaustykite griežinėliais ir užpilkite sojų padažu. Po minutės į svogūnus sudėkite filė gabalėlius ir maišydami kepkite dar 15 minučių. Supjaustykite morkas plonais griežinėliais ir pridėkite prie mėsos, toliau kepkite ingredientus.
Žingsnis 2
Papriką supjaustykite griežinėliais. Kai morkos suminkštės, sudėkite jas į keptuvę. Kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite funchozą. Makaronus 7 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Tada makaronus nusausinkite.
Žingsnis 4
Į makaronus sudėkite su daržovėmis pakepintą mėsą. Pridėkite plonai supjaustytų agurkų ir smulkiai supjaustytų žaliųjų svogūnų. Išmaišykite patiekalą ir paragaukite druskos. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis.
Žingsnis 5
Sudėkite funchozą su vištiena ir agurkais į salotinę. Smulkiai supjaustykite petražoles ir kalendras ir pabarstykite patiekalą. Kartu su korėjietiškais makaronais patiekite pusiau perpjautą šviežią vyšninį pomidorą.
Kategorijos