Funchoza su vištiena ir agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Funchoza su vištiena ir agurkais

Funchoza su vištiena ir agurkais - tai azijietiškas patiekalas iš krakmolingų makaronų su mėsa, daržovėmis ir prieskoniais. Kartais tokie makaronai vadinami "stikliniais makaronais". Gaminant produktas tampa skaidrus ir įgauna recepte esančių daržovių ir prieskonių - morkų, paprikų, sojų padažo, prieskonių - spalvą. Funchoza gali būti patiekiami karšti arba šalti. Iš šaltų makaronų gaminamos salotos, kurios yra puikus šaltas užkandis net po kelių dienų.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Sezamo sėklos
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoza su vištiena ir agurkais Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite. Mėsą supjaustykite griežinėliais ir užpilkite sojų padažu. Po minutės į svogūnus sudėkite filė gabalėlius ir maišydami kepkite dar 15 minučių. Supjaustykite morkas plonais griežinėliais ir pridėkite prie mėsos, toliau kepkite ingredientus.

Žingsnis 2

Funchoza su vištiena ir agurkais Žingsnis 2
Papriką supjaustykite griežinėliais. Kai morkos suminkštės, sudėkite jas į keptuvę. Kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 3

Funchoza su vištiena ir agurkais Žingsnis 3
Paruoškite funchozą. Makaronus 7 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Tada makaronus nusausinkite.

Žingsnis 4

Funchoza su vištiena ir agurkais Žingsnis 4
Į makaronus sudėkite su daržovėmis pakepintą mėsą. Pridėkite plonai supjaustytų agurkų ir smulkiai supjaustytų žaliųjų svogūnų. Išmaišykite patiekalą ir paragaukite druskos. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis.

Žingsnis 5

Funchoza su vištiena ir agurkais Žingsnis 5
Sudėkite funchozą su vištiena ir agurkais į salotinę. Smulkiai supjaustykite petražoles ir kalendras ir pabarstykite patiekalą. Kartu su korėjietiškais makaronais patiekite pusiau perpjautą šviežią vyšninį pomidorą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos