Funchoza su vištienos filė ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Funchoza su vištienos filė ir morkomis

Klasikinius makaronus vis dažniau keičia funchoza. Šie makaronai populiarūs ne tik Azijos šalyse, bet vis dažniau juos renkasi šiuolaikinės namų šeimininkės visose pasaulio šalyse. Makaronų derinys su vištienos filė, grybais ir daržovėmis yra patiekalas, kuris puikiai tinka sportuojantiems ir tiems, kurie saugosi papildomų kalorijų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Funchoza su vištienos filė ir morkomis Žingsnis 1
Pirmiausia funchozą užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 15 minučių. Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite grybus, tada sudėkite juos ir sudėkite mėsą. Kepkite, kol iškeps, ir sudėkite ją su grybais.

Žingsnis 2

Funchoza su vištienos filė ir morkomis Žingsnis 2
Tada pakepinkite morkas, į jas suberkite svogūnus ir paprikas. Kai daržovės iškeps, sudėkite mėsą ir grybus, išmaišykite.

Žingsnis 3

Funchoza su vištienos filė ir morkomis Žingsnis 3
Aitriųjų paprikų padažą sumaišykite su sojų padažu, druska ir pipirais pagal skonį. Supilkite padažą į daržoves ir troškinkite apie 5 minutes.

Žingsnis 4

Funchoza su vištienos filė ir morkomis Žingsnis 4
Paimkite makaronus, sudėkite juos į gilų dubenį ir ant viršaus sudėkite daržoves. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, mažo kaloringumo, sala, pietūs, vakarienė, baklažanų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, terijakio padažo patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, makaronai su česnakais

Kategorijos