Publikavimo data: 2025-08-17
Funchoza su vištienos filė ir morkomis
Klasikinius makaronus vis dažniau keičia funchoza. Šie makaronai populiarūs ne tik Azijos šalyse, bet vis dažniau juos renkasi šiuolaikinės namų šeimininkės visose pasaulio šalyse. Makaronų derinys su vištienos filė, grybais ir daržovėmis yra patiekalas, kuris puikiai tinka sportuojantiems ir tiems, kurie saugosi papildomų kalorijų.
Žingsnis 1
Pirmiausia funchozą užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite 15 minučių. Gerai įkaitintoje keptuvėje apkepkite grybus, tada sudėkite juos ir sudėkite mėsą. Kepkite, kol iškeps, ir sudėkite ją su grybais.
Žingsnis 2
Tada pakepinkite morkas, į jas suberkite svogūnus ir paprikas. Kai daržovės iškeps, sudėkite mėsą ir grybus, išmaišykite.
Žingsnis 3
Aitriųjų paprikų padažą sumaišykite su sojų padažu, druska ir pipirais pagal skonį. Supilkite padažą į daržoves ir troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 4
Paimkite makaronus, sudėkite juos į gilų dubenį ir ant viršaus sudėkite daržoves. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos