Publikavimo data: 2025-08-18
Gaidys, keptas rankovėje su bulvėmis
Gaidžio mėsa puikiai dera su bulvėmis.
Žingsnis 1
Nuplaukite pusę gaidžio skerdenos.
Žingsnis 2
Česnako skiltelę sutarkuokite smulkia tarka, sumaišykite su majonezu, įtrinkite gaidžio skerdeną ir įdėkite į rankovę.
Žingsnis 3
Marinuokite 30 minučių.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, įberkite bulvių prieskonių.
Žingsnis 5
Įmaišykite bulves.
Žingsnis 6
Bulves sudėkite į rankovę ant gaidžio skerdenos.
Žingsnis 7
Užriškite rankovę.
Žingsnis 8
Apverskite bulves aukštyn kojomis, kad jos būtų po skerdiena.
Žingsnis 9
Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 2 valandoms.
Žingsnis 10
Po 2 valandų ištraukite rankovę. Gero apetito!
Kategorijos