Galettes pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Galettes

"Galettes" - tai bendras prancūziškų bandelių pavadinimas. Kadangi tokie gaminiai buvo naudojami jūrų laivuose vietoj greitai gendančios duonos, kai kuriose kalbose galettes imta vadinti sausais neraugintais sausainiais, panašiais į krekerius. Galettes ilgai negenda ir išlaiko maistines savybes, todėl tinka kariuomenės ir laivyno racionui, ekspedicijoms. Galettes taip pat yra dietinis desertas, kuris leidžiamas vaikams, nėščiosioms, gydomiems žmonėms ir visiems, kurie stebi figūrą. Galetes lengva paruošti namuose.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
50 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Galettes Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Vandenyje ištirpinkite druską ir cukrų. Persijokite miltus ir suberkite juos į dubenį su vandeniu. Supilkite krakmolą, sodą ir augalinį aliejų. Užminkykite tešlą. Suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 2

Galettes Žingsnis 2
Paruoškite galetes. Plonai iškočiokite tešlą. Specialiu grifuotu arba paprastu peiliu išpjaukite atsitiktinių formų sausainius, šakute padarykite įdubimus. Kepkite ant skardos 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos