Publikavimo data: 2025-08-17
Gardi antis su svarainiais ir medumi
Bet kuriame save gerbiančiame restorane būtinai rasite patiekalą su antiena. Tai gali būti Pekino antis arba antis su spanguolių padažu. Tradiciškai antis patiekiama su kontrastingais saldžiais padažais, kurie puikiai nuspalvina jos skonį ir užbaigia bendrą vaizdą, pakylėdami patiekalą į restorano lygį.
Žingsnis 1
Supjaustykite antį porcijomis ir iš visų pusių aptepkite medumi. Pagal skonį pagardinkite mėsą druska ir pipirais ir palikite marinuotis 1 valandą. Po valandos apkepkite antį iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol taps auksinė.
Žingsnis 2
Į kepimo indą įdėkite keptą antį. Supjaustykite svarainius griežinėliais ir sudėkite juos į formą kartu su antiena. Formos dugne užberkite porą lauro lapų. Viską kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje apie 2,5 valandos.
Kategorijos