Gardi antis su svarainiais ir medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gardi antis su svarainiais ir medumi

Bet kuriame save gerbiančiame restorane būtinai rasite patiekalą su antiena. Tai gali būti Pekino antis arba antis su spanguolių padažu. Tradiciškai antis patiekiama su kontrastingais saldžiais padažais, kurie puikiai nuspalvina jos skonį ir užbaigia bendrą vaizdą, pakylėdami patiekalą į restorano lygį.
Gaminimo laikas
250 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Gardi antis su svarainiais ir medumi Žingsnis 1
Supjaustykite antį porcijomis ir iš visų pusių aptepkite medumi. Pagal skonį pagardinkite mėsą druska ir pipirais ir palikite marinuotis 1 valandą. Po valandos apkepkite antį iš abiejų pusių įkaitintame aliejuje, kol taps auksinė.

Žingsnis 2

Gardi antis su svarainiais ir medumi Žingsnis 2
Į kepimo indą įdėkite keptą antį. Supjaustykite svarainius griežinėliais ir sudėkite juos į formą kartu su antiena. Formos dugne užberkite porą lauro lapų. Viską kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje apie 2,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos