Publikavimo data: 2024-05-19
Gardi ėriena su svogūnais keptuvėje
Avienos kepimas dažnai siejamas su keliais nemaloniais aspektais: kvapu ir kepimo trukme. Žinoma, kad ėriena gerai iškeptų, iškeptų ir išvirtų, ją reikia ilgai virti, tačiau jei viską padarysite teisingai, jos skonis tikrai atpirks visą sugaištą laiką, o minkšta mėsa, atšokusi nuo kaulo, atlygins visas virėjo pastangas. O jei naudosite tinkamus prieskonius, nemalonų ėrienos kvapą pakeis nuostabus aromatas, kuris tiesiog apgaubs visą erdvę.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite stambiais pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės. Sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir didelius saldžiosios paprikos gabalėlius. Kepkite be dangčio, kad išgaruotų drėgmės perteklius.
Žingsnis 2
Kai daržovės troškinasi, sudėkite gana dideliais kubeliais supjaustytą mėsą. Periodiškai maišykite, kad mėsa tolygiai paruduotų ir būtų sultinga. Kepkite ant didelės ugnies, kad mėsoje susigertų visos sultys.
Kategorijos