Gardi ėriena su svogūnais keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Gardi ėriena su svogūnais keptuvėje

Avienos kepimas dažnai siejamas su keliais nemaloniais aspektais: kvapu ir kepimo trukme. Žinoma, kad ėriena gerai iškeptų, iškeptų ir išvirtų, ją reikia ilgai virti, tačiau jei viską padarysite teisingai, jos skonis tikrai atpirks visą sugaištą laiką, o minkšta mėsa, atšokusi nuo kaulo, atlygins visas virėjo pastangas. O jei naudosite tinkamus prieskonius, nemalonų ėrienos kvapą pakeis nuostabus aromatas, kuris tiesiog apgaubs visą erdvę.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardi ėriena su svogūnais keptuvėje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite stambiais pusžiedžiais ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės. Sudėkite griežinėliais supjaustytus pomidorus ir didelius saldžiosios paprikos gabalėlius. Kepkite be dangčio, kad išgaruotų drėgmės perteklius.

Žingsnis 2

Gardi ėriena su svogūnais keptuvėje Žingsnis 2
Kai daržovės troškinasi, sudėkite gana dideliais kubeliais supjaustytą mėsą. Periodiškai maišykite, kad mėsa tolygiai paruduotų ir būtų sultinga. Kepkite ant didelės ugnies, kad mėsoje susigertų visos sultys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos