Publikavimo data: 2025-08-17
Gardi jautiena sojų padaže.
Švelni jautiena sojų padaže bus ne tik gardus patiekalas ant jūsų šventinio stalo, bet ir pakeis sočią vakarienę. Šiam patiekalui paruošti reikia šiek tiek laiko, tačiau jis to vertas. Šį patiekalą nėra sunku paruošti, tačiau jis visada būna puikus. Mėsa gaunasi gana minkšta ir sultinga. Jautieną galima pakeisti bet kokia kita mėsa, kurią mėgstate. Tačiau keisis gaminimo laikas, taip pat patiekalo skonis ir kalorijų kiekis.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite dideliais gabalais ir sluoksniais sudėkite į puodą. Mėsą užpilkite 100 ml vandens ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Nuplautą ir nuluptą svogūną supjaustykite pusžiedžiais ant pjaustymo lentelės ir uždėkite ant mėsos antruoju sluoksniu, visiškai ją uždengdami.
Žingsnis 3
Ant svogūnų sudėkite sviestą. Uždenkite dangčiu ir kepkite ant mažesnės nei vidutinės ugnies 1 valandą. Jei reikia, galite įpilti šiek tiek daugiau vandens.
Žingsnis 4
Kai mėsa šiek tiek apskrus, viską pabarstykite druska, maltais pipirais, įberkite žiupsnelį cukraus, acto, susmulkinto česnako ir sauso mišinio. Uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies dar 1-1,5 val.
Kategorijos