Publikavimo data: 2024-09-22
Gardi sriuba su rūkyta mėsa ir pupelėmis
Sriuba su vištiena ir pupelėmis yra sėkmingas patiekalą sudarančių naudingų produktų derinys. Taip pat svarbios sudedamųjų dalių skonio savybės. Šį patiekalą galima paruošti įvairiais būdais, naudojant turimus produktus. Virimo trukmė priklauso nuo naudojamų pupelių rūšies (šviežios, sausos, šaldytos ar konservuotos). Baltosios pupelės yra pakankamai sultingos, kad patiekalams suteiktų saldumo, o derinant jas su mėsos sultiniu ir daržovėmis išgaunamas subtilus ir puikus skonis.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves ir nuplaukite visus ingredientus. Nusausinkite daržoves. Nulupkite mėsą, jei yra, kruopščiai nuplaukite ir atidėkite į šalį, kad nutekėtų skysčio perteklius. Vištienos krūtinėlę sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir užkaitinkite, kad susidarytų sultinys. Mėsą virkite apie 40 minučių.
Žingsnis 2
Svogūną ir morkas supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Kepkite kubeliais supjaustytas daržoves keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol suminkštės ir taps skaidrios.
Žingsnis 3
Pasirinktą rūkytą mėsą supjaustykite šiaudeliais. Į paruoštą sultinį sudėkite pupeles, pakepintus svogūnus ir morkas bei supjaustytą rūkytą mėsą. Įberkite druskos ir pipirų. Viską virkite apie 15-20 minučių. Tada įberkite smulkiai supjaustytų krapų ir palikite patiekalą pastovėti apie 10-15 minučių.
Kategorijos