Publikavimo data: 2025-08-17
Gardi vištiena "Chkmeruli" gruzinišku stiliumi
Receptą davė draugė, dažnai gaminu tokią vištieną, ji skani, apetitiška ir sultinga.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite porcijomis, pabarstykite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Vištieną kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 3
Susmulkinkite petražoles ir susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 4
Į dubenį sudėkite grietinėlę, šiek tiek druskos ir apynius.
Žingsnis 5
Įdėkite petražolių ir česnakų.
Žingsnis 6
Iškeptą vištieną sudėkite į kepimo indą.
Žingsnis 7
Viską užpilkite padažu ir 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos