Gardi vištiena po sūrio, grietinės ir pomidorų sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gardi vištiena po sūrio, grietinės ir pomidorų sluoksniu

Receptą pasiskolinau iš mamos. Patiekalas gavosi švelnus ir skanus. Svečiai visada lieka patenkinti ir tuoj pat jį suvalgo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Gardi vištiena po sūrio, grietinės ir pomidorų sluoksniu Žingsnis 1
Supjaustykite vištienos filė, aptepkite ją tešla. Sutarkuokite sūrį, sumaišykite su grietine ir garstyčiomis. Pomidorus supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 2

Gardi vištiena po sūrio, grietinės ir pomidorų sluoksniu Žingsnis 2
Į kepimo skardą sudėkite vištienos kotletus, ant viršaus uždėkite pomidorų, sūrio, sumaišyto su grietine ir garstyčiomis.

Žingsnis 3

Gardi vištiena po sūrio, grietinės ir pomidorų sluoksniu Žingsnis 3
Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos