Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais

Receptą man davė sesuo. Vištiena po padažu gaunasi labai skani, o ryžiai - traškūs. Šį patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite porcijomis, įberkite 2 arbatinius šaukštelius druskos ir prieskonių, išmaišykite.

Žingsnis 2

Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais Žingsnis 2
Sudėkite vištieną į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Apverskite vištieną ir taip pat apkepkite. Tada sumažinkite kaitrą, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 30 minučių.

Žingsnis 3

Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies pakepinkite sausus ryžius, supilkite 500 ml vandens, įberkite druskos ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite ryžius 12 minučių.

Žingsnis 4

Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais Žingsnis 4
Trečioje keptuvėje 2 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką, suberkite cukrų ir sojų padažą, pavirkite 3 minutes. Įpilkite vandeniu atskiestą krakmolą ir virkite dar 2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos