Publikavimo data: 2025-08-20
Gardi vištiena terijakio padaže su ryžiais
Receptą man davė sesuo. Vištiena po padažu gaunasi labai skani, o ryžiai - traškūs. Šį patiekalą galima patiekti ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite porcijomis, įberkite 2 arbatinius šaukštelius druskos ir prieskonių, išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite vištieną į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus. Apverskite vištieną ir taip pat apkepkite. Tada sumažinkite kaitrą, uždenkite dangčiu ir kepkite dar 30 minučių.
Žingsnis 3
Kitoje keptuvėje su augaliniu aliejumi ant vidutinės ugnies pakepinkite sausus ryžius, supilkite 500 ml vandens, įberkite druskos ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite ryžius 12 minučių.
Žingsnis 4
Trečioje keptuvėje 2 minutes pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką, suberkite cukrų ir sojų padažą, pavirkite 3 minutes. Įpilkite vandeniu atskiestą krakmolą ir virkite dar 2 minutes.
Kategorijos