Publikavimo data: 2024-06-16
Gardi vištienos filė su "Caprese".
Vištienos filė - skani dietinė mėsa, pasižyminti unikaliu skonio deriniu. Ją galima ruošti su garstyčiomis, medumi ar net su viskuo iš karto. Kai norisi ko nors sotaus, bet tikrai mažai kaloringo, į pagalbą gali ateiti apetitą žadinanti vištienos filė su "Caprese". Tai sotus, skanus ir patrauklus patiekalas, papildytas kvapniu grietinės padažu, kuris atveria naujus skonio horizontus net ir išrankiems gurmanams.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė supjaustykite mažais, maždaug vienodo dydžio kepsneliais ir sudėkite į siaurus kepimo indelius. Jas lengvai pabarstykite vištienos prieskoniais.
Žingsnis 2
Mocarelos sūrį atsargiai supjaustykite griežinėliais, kad nesusmulkėtų. Supjaustykite pomidorus griežinėliais ir sudėkite juos ant sūrio. Prie kiekvieno griežinėlio pridėkite po baziliko lapelį.
Žingsnis 3
Į tarpus tarp vištienos kepsnelių sluoksniuokite paruoštą sūrį su pomidorais ir bazilikais, viską užpilkite grietine ir pagal skonį pabarstykite aštriais prieskoniais.
Žingsnis 4
Formas su Caprese stiliaus vištienos filė dėkite ant vidurinės lentynos į įkaitintą 180 ℃ orkaitę ir kepkite apie 35 minutes.
Kategorijos