Publikavimo data: 2024-06-22
Gardi žirnių sriuba su šonkauliukais
Jei žinote, ką gaminti pietums, žirnių sriuba su šonkauliukais bus puikus pasirinkimas, nes šis patiekalas yra labai skanus, pamaitins absoliučiai visus ir niekas neliks alkanas, o svarbiausia - jis ilgai negenda.
Žingsnis 1
Sudėkite žirnius į puodą ir virkite ant silpnos ugnies 1 valandą. Tiek laiko užteks, kad žirniai išvirtų.
Žingsnis 2
Atskirkite šonkauliukus, svarbiausia - ne smulkiai, nes kepant šonkauliukai šiek tiek susitrauks, virkite 20 minučių. Tada sudėkite bulves, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Paimkite keptuvę, supilkite aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite svogūnus, morkas ir pomidorus ir kepkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite žirnius į bulves ir užvirkite. Tada sudėkite iškepusį kepsnį ir virkite dar 5-10 minučių. Patiekite patiekalą su skrebučiais.
Kategorijos