Gardus azu su jautiena ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Gardus azu su jautiena ir ryžiais

Jei vietoj bulvių su azu patiekite ryžius, gausite ne mažiau gardų patiekalą, o tai dar kartą įrodo, kad su azu galima dirbti įvairiais būdais ir stiliais. Tačiau marinuoti agurkai ir mėsa grąžina patiekalą į totorių istoriją, ir koks tada skirtumas, su kuo jį ragauti - bulvėmis ar ryžiais? Abu produktai mums vienodai artimi, nepaisant epochų, skiriančių patiekalo kilmę ir šiuolaikiškumą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardus azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais, o agurkus - griežinėliais. Svogūnus minutę pakepinkite augaliniame aliejuje ant didelės ugnies. Mėsą pamirkykite miltuose ir siųskite prie svogūnų. Kepkite porą minučių nuolat maišydami. Įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 2

Gardus azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite pomidorų pastą, agurkus, pusę smulkinto česnako ir 200 ml vandens. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite. Užvirinkite ir ant silpnos ugnies virkite 15 minučių.

Žingsnis 3

Gardus azu su jautiena ir ryžiais Žingsnis 3
Suberkite likusius česnakus ir susmulkintas žoleles, išjunkite ugnį ir uždenkite dangčiu. Ryžius virkite vandenyje santykiu 1:1 ant silpnos ugnies 10 minučių. Pagal skonį pagardinkite druska.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos