Publikavimo data: 2024-06-15
Gardūs blyneliai su sūriu
Šie pusryčių blyneliai yra labai skanūs, sotūs ir nereikalauja daug laiko ar pinigų. Jie ruošiami kaip ir visi blynai paprastai, bet su vienu skirtumu - į tešlos sudėtį įtrintas kietasis sūris. Tačiau tai blynams suteikia ir skonio, ir šiek tiek pikantiškumo, taip pat pagerina jų tekstūrą ir sudėtį. Tuo tarpu blynų universalumas taip pat akivaizdus - juos galima valgyti su grietine, medumi ar uogiene.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite pieną, kiaušinius ir cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės. Suberkite miltus ir dar kartą gerai išmaišykite. Leiskite tešlai šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite jį į tešlą ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Dalimis pilkite blynų tešlą ir kepkite blynus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos