Publikavimo data: 2024-06-16
Gardūs česnakiniai blyneliai.
Blyneliai - labai apetitiškas patiekalas, labai populiarus daugelyje šalių. Jie išpopuliarėjo dėl įdarų įvairovės. Įdaras gali būti saldus ir sluoksniuotas.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite į 8 dalis. Vištieną supjaustykite kubeliais ir nusausinkite. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Keptuvę su šaukštu augalinio aliejaus statykite ant didelės ugnies ir įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite vištienos filė ir svogūnus ir maišykite 3 minutes, tada sudėkite grybus ir vėl maišykite 3 minutes. Pabarstykite ir pipirais, dar kartą išmaišykite ir sumažinkite kaitrą iki mažos. Į keptuvę supilkite likusią grietinę, Dižono garstyčias, česnaką ir grybų prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite 3 minutes.
Žingsnis 2
Dideliame dubenyje išplakite ir šakute suplakite kiaušinius. Į kiaušinius supilkite grietinę ir dar kartą suplakite. Suberkite miltus ir dar kartą gerai išplakite. Užvirinkite vandenį tešlai. Į mišinį supilkite verdantį vandenį, likusius miltus, cukrų, šiek tiek druskos ir augalinį aliejų. Gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų, ir atidėkite į šalį. Blynus kepkite ant sausos keptuvės, geriausia blynų keptuvės, įkaitintos ant didelės ugnies. Apkepkite blynus iš abiejų pusių. Susukite blynus į blynelius ir sudėkite į juos įdarą.
Kategorijos