Gardūs česnakiniai blyneliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gardūs česnakiniai blyneliai.

Blyneliai - labai apetitiškas patiekalas, labai populiarus daugelyje šalių. Jie išpopuliarėjo dėl įdarų įvairovės. Įdaras gali būti saldus ir sluoksniuotas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardūs česnakiniai blyneliai. Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite į 8 dalis. Vištieną supjaustykite kubeliais ir nusausinkite. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Keptuvę su šaukštu augalinio aliejaus statykite ant didelės ugnies ir įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite vištienos filė ir svogūnus ir maišykite 3 minutes, tada sudėkite grybus ir vėl maišykite 3 minutes. Pabarstykite ir pipirais, dar kartą išmaišykite ir sumažinkite kaitrą iki mažos. Į keptuvę supilkite likusią grietinę, Dižono garstyčias, česnaką ir grybų prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite 3 minutes.

Žingsnis 2

Gardūs česnakiniai blyneliai. Žingsnis 2
Dideliame dubenyje išplakite ir šakute suplakite kiaušinius. Į kiaušinius supilkite grietinę ir dar kartą suplakite. Suberkite miltus ir dar kartą gerai išplakite. Užvirinkite vandenį tešlai. Į mišinį supilkite verdantį vandenį, likusius miltus, cukrų, šiek tiek druskos ir augalinį aliejų. Gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų, ir atidėkite į šalį. Blynus kepkite ant sausos keptuvės, geriausia blynų keptuvės, įkaitintos ant didelės ugnies. Apkepkite blynus iš abiejų pusių. Susukite blynus į blynelius ir sudėkite į juos įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos