Gardūs česnakiniai blyneliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gardūs česnakiniai blyneliai.

Blyneliai - labai apetitiškas patiekalas, labai populiarus daugelyje šalių. Jie išpopuliarėjo dėl įdarų įvairovės. Įdaras gali būti saldus ir sluoksniuotas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Gardūs česnakiniai blyneliai. Žingsnis 1
Grybus nuplaukite ir supjaustykite į 8 dalis. Vištieną supjaustykite kubeliais ir nusausinkite. Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Keptuvę su šaukštu augalinio aliejaus statykite ant didelės ugnies ir įkaitinkite. Į keptuvę sudėkite vištienos filė ir svogūnus ir maišykite 3 minutes, tada sudėkite grybus ir vėl maišykite 3 minutes. Pabarstykite ir pipirais, dar kartą išmaišykite ir sumažinkite kaitrą iki mažos. Į keptuvę supilkite likusią grietinę, Dižono garstyčias, česnaką ir grybų prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite 3 minutes.

Žingsnis 2

Gardūs česnakiniai blyneliai. Žingsnis 2
Dideliame dubenyje išplakite ir šakute suplakite kiaušinius. Į kiaušinius supilkite grietinę ir dar kartą suplakite. Suberkite miltus ir dar kartą gerai išplakite. Užvirinkite vandenį tešlai. Į mišinį supilkite verdantį vandenį, likusius miltus, cukrų, šiek tiek druskos ir augalinį aliejų. Gerai išplakite, kad neliktų gumuliukų, ir atidėkite į šalį. Blynus kepkite ant sausos keptuvės, geriausia blynų keptuvės, įkaitintos ant didelės ugnies. Apkepkite blynus iš abiejų pusių. Susukite blynus į blynelius ir sudėkite į juos įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos