Publikavimo data: 2024-10-12
Gardūs cukinijų paplotėliai su avižiniais dribsniais
Cukinija yra labai universali daržovė, todėl kulinarai ją naudoja ir antriesiems patiekalams, ir desertams gaminti. Pavyzdžiui, galima kepti kotletukus su svogūnais, paprikomis ir prieskoninėmis žolelėmis, taip pat galima gaminti saldžius kotletukus, pagal skonį pridėjus šiek tiek cukraus ar džiovintų vaisių. Bet kuriuo atveju jie bus skanūs ir apetitiški. Tokius apkepus galima ruošti vakarienei arba pusryčiams, pasiimti kaip užkandį į darbą arba į kelionę.
Žingsnis 1
Sutarkuokite cukiniją stambia tarka. Įberkite druskos, šiek tiek cukraus ir avižinių dribsnių. Leiskite mišiniui pastovėti 10-15 minučių, kad dribsniai išbrinktų. Jei norite, sumalkite dribsnius kavos malūnėliu. Viską išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite paplotėlius augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos. Išimkite kepsnelius iš keptuvės ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio.
Kategorijos