Gardus jautienos liežuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gardus jautienos liežuvis

Skanus jautienos liežuvis - puikus patiekalas šventiniam stalui papuošti. Jį labai lengva paruošti dėl paprastų ingredientų. Šį patiekalą galės paruošti net pradedantis virėjas. Jautienos liežuvis yra mėsos delikatesas, kuriame yra daug naudingų medžiagų.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Gardus jautienos liežuvis Žingsnis 1
Morkas nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada nulupkite ir supjaustykite virtuviniu peiliu. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.

Žingsnis 2

Gardus jautienos liežuvis Žingsnis 2
Nuplaukite jautienos liežuvį po tekančiu vandeniu ir sudėkite į puodą. Mėsą virkite vieną valandą. Sudėkite smulkintas daržoves, lauro lapą ir pipirus. Virkite ant silpnos ugnies 60 minučių. Nulupkite žieveles ir porą minučių palaikykite karštame vandenyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos