Publikavimo data: 2025-08-17
Gardus jautienos liežuvis
Skanus jautienos liežuvis - puikus patiekalas šventiniam stalui papuošti. Jį labai lengva paruošti dėl paprastų ingredientų. Šį patiekalą galės paruošti net pradedantis virėjas. Jautienos liežuvis yra mėsos delikatesas, kuriame yra daug naudingų medžiagų.
Žingsnis 1
Morkas nuplaukite po tekančiu vandeniu, tada nulupkite ir supjaustykite virtuviniu peiliu. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite.
Žingsnis 2
Nuplaukite jautienos liežuvį po tekančiu vandeniu ir sudėkite į puodą. Mėsą virkite vieną valandą. Sudėkite smulkintas daržoves, lauro lapą ir pipirus. Virkite ant silpnos ugnies 60 minučių. Nulupkite žieveles ir porą minučių palaikykite karštame vandenyje.
Kategorijos