Publikavimo data: 2024-06-16
Gardus kiaulienos sprandinės azu
Visiems žinoma, kad kulinarija niekada nestovi vietoje ir visi klasikiniai receptai nuolat tobulinami. Tokie eksperimentai gali ne tik pagerinti patiekalo skonį ir jį visiškai ištobulinti, bet ir sukurti visiškai naują patiekalą, kuris gali būti įspūdinga konkurencija klasikinei versijai. Vienu iš sėkmingų tokių eksperimentų rezultatų pelnytai laikomas azu su kiaulienos sprandine.
Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną ne per dideliais gabalais. Svogūną supjaustykite dideliais kubeliais. Pasiųskite mėsą kepti į sviestą, kol taps auksinė. Tada sudėkite svogūną ir kepkite, kol jis taps skaidrus.
Žingsnis 2
Įdėkite pomidorų pastos, druskos pagal skonį ir užpilkite mėsą bei svogūnus stikline verdančio vandens. Taip troškinkite apie 30 minučių. Tuo tarpu bulves supjaustykite šiaudeliais ir apkepkite atskiroje keptuvėje, kol išvirs pusiau.
Žingsnis 3
Agurkus supjaustykite mažais griežinėliais, o česnakus išspauskite per specialų presą. Sudėkite viską į keptuvę su mėsa, pagal skonį papipirinkite ir troškinkite dar 15-20 minučių, kol bulvės suminkštės.
Kategorijos