Gardus plovas su ilgagrūdžiais ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Gardus plovas su ilgagrūdžiais ryžiais

Plovas yra tradicinis rytietiškos virtuvės patiekalas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra trapūs ryžiai. Yra daugybė plovų rūšių, kuriuose naudojama ne tik mėsa, bet ir daržovės, žuvis, jūros gėrybės, paukštiena ir džiovinti vaisiai. Rytuose moterys plovą gamina kasdien, o per šventes tik vyrai jį verda katiluose ant ugnies.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardus plovas su ilgagrūdžiais ryžiais Žingsnis 1
Keptuvėje storu dugnu 5 minutes pakepinkite mėsą augaliniame aliejuje, sudėkite svogūną ir kelias minutes pakepinkite. Į puodą sudėkite morkas ir troškinkite, kol morkos suminkštės. Supilkite į puodą vandenį, įberkite druskos ir prieskonių. Troškinkite po dangčiu 20 minučių.

Žingsnis 2

Gardus plovas su ilgagrūdžiais ryžiais Žingsnis 2
Tada sudėkite nuplautus ryžius, užpilkite vandeniu 2 cm virš ryžių. Virkite, kol vanduo visiškai išgaruos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos