Publikavimo data: 2025-08-19
Gardūs spagečių kukuliai.
Mėsos kukulių kilmės istorija iki šiol nežinoma. Tačiau mėsos kukuliai gaminami daugelyje pasaulio virtuvių. Šie patiekalai skiriasi tik pavadinimais ir ingredientų įvairove. Beje, mėsos kukulių gaminimo technologijų ir receptų yra labai, labai daug. Jie gaminami iš įvairių rūšių maltos mėsos, su daržovėmis ir be jų, pridedant įvairių grūdų ir prieskonių. Mėsos kukuliai taip pat skiriasi dydžiu ir forma. Dažniausiai jie kepami, gruzdinami, troškinami arba verdami garuose.
Žingsnis 1
Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, česnaką ir kiaušinius. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Kruopščiai išmaišykite. Iš mišinio suformuokite mėsos kukulius. Kepkite kukulius keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus. Iškepę sudėkite juos į keptuvę žemais kraštais.
Žingsnis 2
Keptuvėje, kurioje kepė mėsos kukuliai, pakepinkite svogūną. Įpilkite pomidorų pastos, vandens, druskos ir kelias minutes patroškinkite. Gautu padažu užpilkite mėsos kukulius. Kepkite mėsos kukulius ant silpnos ugnies uždengę dangčiu apie 30 minučių.
Kategorijos