Publikavimo data: 2024-09-21
Gardūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi
Pastaruoju metu tinkama mityba sulaukė daug dėmesio, visuose socialiniuose tinkluose milijonai žmonių kasdien skelbia savo tinkamus sveikus pusryčius, pasižyminčius tiesiog vaizdingu grožiu. Tokia reklama patvirtina, kad tinkamas maistas - tai ne tik garuose troškintos daržovės ir stiklinė vandens. Patrauklūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi - akivaizdus pavyzdys, kad tinkamas maistas gali būti ne tik sveikas, bet ir skanus bei labai gražus.
Žingsnis 1
Paruoškite bagetės skrebučius. Jei reikia, supjaustykite bagetę ne per plonomis riekelėmis ir lengvai paskrudinkite jas iš abiejų pusių sausoje įkaitintoje keptuvėje.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinių įdarą. Tinkamame giliame dubenyje sumaišykite varškę, smulkiai supjaustytas žoleles ir smulkiai supjaustytą česnaką. Įberkite druskos, įlašinkite porą lašų citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Supjaustykite lašišą plonais griežinėliais ir pradėkite formuoti sumuštinius. Sudėkite visus skrebučius ant pjaustymo lentelės, kiekvieną skrebučio riekelę patepkite įdaru ir uždėkite kelias žuvies skilteles.
Kategorijos