Gardūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Gardūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi

Pastaruoju metu tinkama mityba sulaukė daug dėmesio, visuose socialiniuose tinkluose milijonai žmonių kasdien skelbia savo tinkamus sveikus pusryčius, pasižyminčius tiesiog vaizdingu grožiu. Tokia reklama patvirtina, kad tinkamas maistas - tai ne tik garuose troškintos daržovės ir stiklinė vandens. Patrauklūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi - akivaizdus pavyzdys, kad tinkamas maistas gali būti ne tik sveikas, bet ir skanus bei labai gražus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi Žingsnis 1
Paruoškite bagetės skrebučius. Jei reikia, supjaustykite bagetę ne per plonomis riekelėmis ir lengvai paskrudinkite jas iš abiejų pusių sausoje įkaitintoje keptuvėje.

Žingsnis 2

Gardūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinių įdarą. Tinkamame giliame dubenyje sumaišykite varškę, smulkiai supjaustytas žoleles ir smulkiai supjaustytą česnaką. Įberkite druskos, įlašinkite porą lašų citrinos sulčių ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Gardūs sumuštiniai su varške ir raudona žuvimi Žingsnis 3
Supjaustykite lašišą plonais griežinėliais ir pradėkite formuoti sumuštinius. Sudėkite visus skrebučius ant pjaustymo lentelės, kiekvieną skrebučio riekelę patepkite įdaru ir uždėkite kelias žuvies skilteles.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos