Publikavimo data: 2024-09-21
Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais
Varškės apkepas yra vienas geriausių, jei ne pats geriausias pusryčių patiekalas. Daugeliui troškinys yra tiesiog skanus ir sveikas patiekalas, tačiau kai kuriems tai tikra nostalgija. Apetitiškas ir labai skanus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais yra patiekalas, kuris pripildo organizmą energijos ir vitaminų užtaisu, kad procesas būtų kuo malonesnis ir skanesnis.
Žingsnis 1
Nuluptą moliūgą ir obuolius supjaustykite plonais griežinėliais tiesiai su žievele. Paruoškite varškę. Tam tikslui ją pertrinkite per sietelį, kad būtų kuo minkštesnės konsistencijos.
Žingsnis 2
Sumaišykite tarkuotą varškę, medų ir vanilinį cukrų ir plakite mikseriu, kol taps lengvi ir purūs. Sudėkite grietinę, krakmolą ir kiaušinių trynius ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki standžių viršūnių ir gautas putas supilkite į kepimo tešlą, atsargiai maišydami, kad baltymai nenukristų.
Žingsnis 4
Į kepimo indą perkelkite pusę kepimo tešlos, ant viršaus sumaišykite obuolius ir moliūgą ir užpilkite likusia tešla. Pašaukite apkepą į įkaitintą 180 ℃ orkaitę 35 minutėms.
Kategorijos