Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais

Varškės apkepas yra vienas geriausių, jei ne pats geriausias pusryčių patiekalas. Daugeliui troškinys yra tiesiog skanus ir sveikas patiekalas, tačiau kai kuriems tai tikra nostalgija. Apetitiškas ir labai skanus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais yra patiekalas, kuris pripildo organizmą energijos ir vitaminų užtaisu, kad procesas būtų kuo malonesnis ir skanesnis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
148 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais Žingsnis 1
Nuluptą moliūgą ir obuolius supjaustykite plonais griežinėliais tiesiai su žievele. Paruoškite varškę. Tam tikslui ją pertrinkite per sietelį, kad būtų kuo minkštesnės konsistencijos.

Žingsnis 2

Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais Žingsnis 2
Sumaišykite tarkuotą varškę, medų ir vanilinį cukrų ir plakite mikseriu, kol taps lengvi ir purūs. Sudėkite grietinę, krakmolą ir kiaušinių trynius ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais Žingsnis 3
Kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos išplakite iki standžių viršūnių ir gautas putas supilkite į kepimo tešlą, atsargiai maišydami, kad baltymai nenukristų.

Žingsnis 4

Gardus varškės apkepas su moliūgais ir obuoliais Žingsnis 4
Į kepimo indą perkelkite pusę kepimo tešlos, ant viršaus sumaišykite obuolius ir moliūgą ir užpilkite likusia tešla. Pašaukite apkepą į įkaitintą 180 ℃ orkaitę 35 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos