Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže

Vištienos skrandžiai yra produktas, kurį daugelis žmonių veltui ignoruoja dėl jo kilmės. Iš tikrųjų tinkamai iškepti vištienos skrandukai yra neįtikėtinai švelnios tekstūros ir neįprasto skonio, kuris, derinamas su tinkamu padažu, privers jūsų skonio receptorius virpėti. Pavykusio derinio pavyzdžiu galima pavadinti apetitą žadinančius vištienos skrandukus grietinės ir sūrio padaže pagal paprastą naminį receptą.
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
51 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže Žingsnis 1
Vištienos skrandukus supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į puodą su vandeniu. Užvirinkite vandenį, tada sumažinkite galią ir virkite skilvelius ant silpnos ugnies apie 90 minučių.

Žingsnis 2

Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 3 minutes.

Žingsnis 3

Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže Žingsnis 3
Išvirusius skrandukus sudėkite į keptuvę su svogūnais, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir česnakais. Į keptuvę supilkite ½ puodelio skrandukų sultinio, įpilkite grietinės ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min.

Žingsnis 4

Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže Žingsnis 4
Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka ir taip pat pridėkite į skrandžius. Viską gerai išmaišykite ir dar apie 5 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies, tada nuimkite nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos