Publikavimo data: 2024-09-21
Gardūs vištienos skrandukai grietinės ir sūrio padaže
Vištienos skrandžiai yra produktas, kurį daugelis žmonių veltui ignoruoja dėl jo kilmės. Iš tikrųjų tinkamai iškepti vištienos skrandukai yra neįtikėtinai švelnios tekstūros ir neįprasto skonio, kuris, derinamas su tinkamu padažu, privers jūsų skonio receptorius virpėti. Pavykusio derinio pavyzdžiu galima pavadinti apetitą žadinančius vištienos skrandukus grietinės ir sūrio padaže pagal paprastą naminį receptą.
Žingsnis 1
Vištienos skrandukus supjaustykite mažesniais gabalėliais ir sudėkite į puodą su vandeniu. Užvirinkite vandenį, tada sumažinkite galią ir virkite skilvelius ant silpnos ugnies apie 90 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 3 minutes.
Žingsnis 3
Išvirusius skrandukus sudėkite į keptuvę su svogūnais, pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir česnakais. Į keptuvę supilkite ½ puodelio skrandukų sultinio, įpilkite grietinės ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min.
Žingsnis 4
Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka ir taip pat pridėkite į skrandžius. Viską gerai išmaišykite ir dar apie 5 minutes troškinkite ant vidutinės ugnies, tada nuimkite nuo viryklės.
Kategorijos