Publikavimo data: 2024-10-21
Gardžios salotos su kalakutienos filė ir pupelėmis
Kalakutienoje gausu baltymų, vitaminų ir mineralų. Ji labai vertinama šiuolaikinėje visuomenėje ir užima antrą vietą po vištienos. Kalakutiena plačiai naudojama kulinarijoje. Kalakutiena yra visiškai liesa. Kalakutienos kaloringumas yra tik 194 kilokalorijos. Be visų teigiamų šios mėsos savybių, pagrindinis jos privalumas yra tas, kad ji taip pat labai skani.
Žingsnis 1
Paimkite majonezo ir sumaišykite jį su jogurtu bei česnaku. Į gautą mišinį sudėkite kalakutienos kubelius. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Ant lėkštės krašto sudėkite iš anksto pasūdytus kiaušinius ir supilkite majonezą. Ant mėsos uždėkite tinklelį, o ant salotų užberkite pupelių ir svogūnų. Pačiame lėkštės centre sudėkite alyvuoges ir grybus. Papuoškite granatų grūdeliais.
Kategorijos