Publikavimo data: 2025-08-20
Gardžios salotos su morkomis ir marinuotais agurkais
Korėjietiškos morkos, marinuotos opijatai, vištienos filė ir sūris suteikia šioms salotoms ryškumo. Tokios salotos puikiai tinka pietų stalui. Sudedamųjų dalių derinys ir majonezo padažas suteikia salotoms pikantiško skonio. Gražios ir maistingos salotos papuoš ir kasdienį valgį, ir šventinę puotą.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir agurkus. Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais. Sudėkite salotas sluoksniais: 1 sluoksnis - pusė žaliųjų svogūnų, 2 sluoksnis - pusė pievagrybių, 3 sluoksnis - pusė svogūnų.
Žingsnis 2
Tada 4 sluoksnis - pusė bulvių, 5 sluoksnis - majonezas, 6 sluoksnis - ant skaidulų išpjaustyta filė, 7 sluoksnis - agurkai, 8 sluoksnis - likę svogūnai.
Žingsnis 3
Toliau 9 sluoksnis - likusios bulvės, 10 sluoksnis - majonezas, 11 sluoksnis - korėjietiškos morkos, 12 sluoksnis - sūris, 13 sluoksnis - majonezas, 14 sluoksnis - likę žalieji svogūnai, 15 sluoksnis - opiata. Palikite salotas mirkti bent 30 minučių.
Kategorijos