Publikavimo data: 2024-06-09
Gardžios vištienos filė salotos
Kai norite palengvinti dieną ir kartu gauti reikiamą kalorijų ir baltymų kiekį, jums puikiai padės vištienos filė salotos. Salotų sudėtis patiks beveik visiems, yra daugybė variantų ir priedų. Vyšniniai pomidorai suteikia salstelėjusio skonio, o česnakas ir garstyčios - pikantiškumo. Jei pageidaujate, galite pridėti paprikų.
Žingsnis 1
Filė pasūdykite, pagardinkite pipirais ir kepkite, kol apskrus, tada atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Padažui žalią kiaušinį 2 min. pamirkykite verdančiame vandenyje, tada kiaušinį suplakite plaktuvu, tada sudėkite parmezaną, garstyčias, cukrų, druską, aliejų ir česnaką. Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Salotų lapus sudėkite ant lėkštės dugno. Ant jų užpilkite nedidelį kiekį padažo. Tada ant pomidorų ir džiūvėsėlių sudėkite mėsą. Ant mėsos užpilkite likusį padažą.
Kategorijos