Gardžios vištienos kojos kefyre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Gardžios vištienos kojos kefyre

Šis receptas puikiai tinka visiems, kurie mėgsta vištieną, bet nemėgsta vargintis. Vištienos šlaunelės būna kvapnios ir neįtikėtinai skanios, o dėl marinavimo ir kepimo kefyre mėsa tampa minkšta ir švelni, todėl tik dar labiau sustiprina virėjų meilę vištienai orkaitėje.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Gardžios vištienos kojos kefyre Žingsnis 1
Paruoštame inde sumaišykite kefyrą, papriką, druską, pipirus ir ciberžolę. Viską gerai išmaišykite. Vištienos šlauneles užpilkite paruoštu marinatu, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis 2 valandas.

Žingsnis 2

Gardžios vištienos kojos kefyre Žingsnis 2
Ištepkite kepimo skardą augaliniu aliejumi ir, praėjus marinavimo laikui, sudėkite ant jos vištienos šlauneles. Kepkite 1 valandą 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos