Publikavimo data: 2025-08-19
Gardžios vištienos kojos kefyre
Šis receptas puikiai tinka visiems, kurie mėgsta vištieną, bet nemėgsta vargintis. Vištienos šlaunelės būna kvapnios ir neįtikėtinai skanios, o dėl marinavimo ir kepimo kefyre mėsa tampa minkšta ir švelni, todėl tik dar labiau sustiprina virėjų meilę vištienai orkaitėje.
Žingsnis 1
Paruoštame inde sumaišykite kefyrą, papriką, druską, pipirus ir ciberžolę. Viską gerai išmaišykite. Vištienos šlauneles užpilkite paruoštu marinatu, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 2
Ištepkite kepimo skardą augaliniu aliejumi ir, praėjus marinavimo laikui, sudėkite ant jos vištienos šlauneles. Kepkite 1 valandą 180 °C temperatūroje.
Kategorijos