Publikavimo data: 2024-09-21
Gardžios vištienos širdelės su moliūgais katile
Vištienos širdelės yra ypač vertingas produktas, kurį ruošiant reikia tiksliai laikytis technologijos. Šiek tiek nepakankamai išvirtos jos tampa kietos ir net guminės, o nepakankamai iškeptos praranda konsistenciją. Tinkamai paruoštos vištienos širdelės savo skoniu nustelbia beveik bet kokią mėsą, o gerai paruoštas priedas gali paversti jas restorano patiekalu.
Žingsnis 1
Vištienos širdeles perpjaukite per pusę. Moliūgą supjaustykite nedideliais kubeliais, o pomidorus - šiek tiek mažesniais kubeliais. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Įkaitintame augaliniame aliejuje kepkite vištienos širdeles kartu su svogūnais apie 8 minutes. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, tada į keptuvę sudėkite moliūgą ir pomidorus, viską išmaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite apie pusvalandį.
Kategorijos