Publikavimo data: 2024-09-14
Gardžios vištienos šlaunelės
Šis receptas yra mano improvizacija. Nieko sudėtingo, bet skonis nepakartojamas, o mėsa būna labai minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Supilkite sojų padažą ant filė ir išmaišykite. Palikite marinuotis 30 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite filė ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu, ir 20 minučių pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūną ir pakepinkite jį augaliniame aliejuje.
Žingsnis 4
Išimkite filė, ant jų išdėliokite kepintus svogūnus ir 10-15 minučių pašaukite atgal į orkaitę.
Žingsnis 5
Likus 5 minutėms iki kepimo, ant mėsos uždėkite sūrio griežinėlius. Dėkite atgal į orkaitę dar 5 minutėms.
Kategorijos