Publikavimo data: 2024-06-13
Garų pjaustymas
Garuose troškinti kotletai - receptas tiems, kurie mėgsta mėsą ir laikosi sveikos mitybos. Paruošta garuose mėsa išsaugo visas naudingąsias savybes, maksimaliai atskleidžia savo aromatą ir skonio niuansus. Jei nusprendėte virti kiaulieną, rinkitės šviesiai rausvos arba šviesiai raudonos spalvos mėsą. Tamsi spalva rodo, kad gyvulys buvo senas, o per šviesi - apie hormonų buvimą racione. Kad mėsa būtų sultingesnė, ją galima virti grietinės padaže.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Mėsą supjaustykite 1,5-2 cm storio kubeliais. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir apskrudinkite. Pabarstykite pipirų ir druskos mišiniu (po 0,5 šaukštelio), lengvai įtrinkite prieskonius ir palikite 10 minučių. Tada įtrinkite garstyčiomis.
Žingsnis 2
Pradėkite kepti kotletus. Padėkite mėsą ant garintuvo stovo ir supilkite 2,5 puodelio vandens į multicookerį. Įjunkite prietaisą į atitinkamą režimą ir nustatykite laikmatį 60 minučių.
Žingsnis 3
Kol mėsa kepa, paruoškite grietinės padažą. Susmulkinkite česnaką ir krapus, sumaišykite su grietine, likusiu druskos ir pipirų mišiniu ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Baigkite virti garuose virtus kotletus. Išjungę laikmatį, sudėkite mėsą į grietinės padažą, gerai išmaišykite ir grąžinkite į multicooker keptuvę dar 15-20 minučių.
Kategorijos